ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » گیاهان مفید در بهبود دیابت را بشناسید

گیاهان مفید در بهبود دیابت را بشناسید

 

 


● آلوئه ورا؛
آلوئه ورا به عنوان گياه شفابخش شناخته شده است. شيره خشك شده و ژل كه از قسمت داخل برگ ها به دست مي آيد در كاهش ميزان گلوكز خون بسيار موثر است.

● دارچين؛
اين ادويه دسترسي سلول هاي چربي را به انسولين آسان تر مي كند و تبديل گلوكز به انرژي را چند برابر افزايش مي دهد. علاوه بر آن دارچين مانع ايجاد راديكال هاي آزادخطرناك مي شود.

● پياز؛
اين گياه تاثير قابل ملاحظه اي در كاهش قند خون دارد. پياز روي سوخت و ساز گلوكز در كبد تاثير مي گذارد و باعث افزايش ترشح انسولين مي شود.

● سير؛
اين گياه بهترين درمان براي كاهش مستقيم قند خون، بازسازي سلول هاي لوزالمعده و تحرك آن براي توليد انسولين به حساب مي آيد.

● برگ هاي انبه؛

برگ هاي انبه درمان موثري براي بيماري ديابت است. كافي است برگ هاي انبه را به مدت ۲۴ ساعت در آب خيس كنيد. سپس برگ ها را بفشاريد و آب به دست آمده را بخوريد يا برگ هاي انبه را خشك و سپس آسياب كنيد و روزي ۲ بار با آب مصرف كنيد. اين ۲ روش عوارض ديابت را از بين مي برد.

● قره قاط؛

اين ميوه اختلالات پرخطر ديابت مانند آسيب هاي چشمي و آب مرواريد را كاهش مي دهد.

● جينكو بيلوبا؛

عصاره اين گياه براي پيش گيري و درمان مراحل اوليه ناراحتي عصبي ناشي از ديابت موثر است.

● شنبليله؛
شنبليله يكي از پرمصرف ترين گياهان براي كنترل بيماري ديابت به حساب مي آيد. شنبليله مقاومت انسولين را در بدن كاهش مي دهد و با افزايش تعداد گيرنده هاي انسولين در گلبول هاي قرمز، ميزان قند خون را كنترل مي كند. اين گياه با به كارگيري گلوكز در بافت هاي پيراموني، ميزان گلوكز خون را كاهش مي دهد. كافي است دانه هاي شنبليله را يك شب كامل در يك ليوان آب خيس كنيد و روز بعد آب آن را بخوريد و دانه ها را بجويد.

● اسفرزه؛
اين گياه خاصيت كاهش دهنده كلسترول و قند خون را داراست. فيبر بالاي موجود در آن، يبوست را از بين مي برد و با كاهش كلسترول، خطر بيماري قلبي را نيز كاهش مي دهد.

● ريحان؛
اين گياه، روند ترشح انسولين را آسان تر مي كند. به طور عمومي هر گياهي كه لوزالمعده و كبد را تقويت كند، در درمان ديابت مفيد است. اما اگر ديابتي هستيد و دارويي براي كنترل ميزان خون مصرف مي كنيد، بهتر است با پزشك مشورت و به طور منظم ميزان قند خون خود را كنترل كنيد تا با افت ناگهاني قند خون مواجه نشويد.



گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabeti  در تاریخ : 13-11-1390, 12:36   بازدیدها : 63647   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .