ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » ديابت و گياهان مؤثر بر آن بخش اول

ديابت و گياهان مؤثر بر آن بخش اول

 

 

 

بيماري قند يا ديابت به دو صورت در بدن پديدار مي شود:

1- بدن قادر به توليد انسولين نيست و يا اگر قادر باشد كه انسولين بسازد مقدار آن كم و ناچيز است.
2- بدن قادر به توليد انسولين مي باشد ولي به نحو مطلوب نمي تواند از انسولين ساخته شده استفاده كند. فقط ده درصد از بيماران قندي مبتلا به نوع اول و نود درصد مبتلا به نوع دوم ديابت هستند.

- دلايل به وجود آمدن ديابت نوع نوع اول:

ژنتيك، هيجان و استرس، بيماري هاي عفوني، شرايط محيطي استرس زا، ويروس هايي كه به لوزالمعده صدمه مي زنند، بيماري هاي جسمي و ...
معمولاً بيماري ديابت نوع دوم در افراد بالاتر از سن 40 سال بروز مي كند، اين دسته از بيماران معمولاً وزنشان نسبت به سن و قدشان زياد است و غذاهايشان معمولي نيست و ضمن اين كه احساس گرسنگي مي كنند از غذا خوردن سير نمي شوند.

- مهمترين علائم بيماري قند يا ديابت نوع دوم:

تشنگي فراوان، خشكي دهان، احساس خستگي در طول روز، خواب آلودگي، افزايش ادرار، ناتواني جنسي، عفونت هاي مكرر، دير خوب شدن زخم هاي بدن واحساس بي حسي و مورمور شدن اعضاء بدن به خصوص دست و پاها.

- مهمترين عوارض بيماري ديابت:

حملات قبلي، ضايعات عروقي، تاري ديد، ايجاد زخم در بدن و عوارض كليوي.
وقتي انسولين در لوزالمعده يا پانكراس توليد و وارد خون مي شود، خود را به سلول هاي بدن رسانده و به گيرنده هاي خود بر روي سطح سلول ها وصل مي شود و پس از آن سلول را مجبور مي كند كه گلوكز يا قند خون را از گردش خون گرفته و وارد سلول كند و در درون سلول گلوكز سوخته و مصرف مي شود.

- علائم هيپوگليسمي يا كم شدن قند خون:

حساسيت شديد اعصاب و عصبانيت، لرزش و احساس بي وزني سر، بهت زدگي به يك نقطه، زياد شدن ضربان قلب، گرسنگي شديد، احساس سوزن سوزن شدن لب ها، احساس سردرد و تهوع و احساس خواب آلودگي غير موقع.

- علائم هيپوگليسمي شديد: تشنج غش كما

داروهاي گياهي مي توانند در كاهش، كنترل و تنظيم قندخون سهم به سزايي داشته باشند ولي مصرف خودسرانه آن ها مي تواند مشكلاتي براي بيمار به وجودآورد و مي بايستي تحت نظر افراد با تجربه و متخصص مصرف گردد.

- مهمترين گياهان دارويي و ميوه هاي مورد استفاده در بيماري قند عبارتند از:

دارچين، تخم گشنيز، تخم شنبليله، مريم گلي، برگ گردو، قره قاط، پياز، سير، لوبيا، تره، گزنه، تخمه كدو، تخم خيار، تخم خرفه، زيتون، مارچوبه، بادام، گردو، انار، گلابي،‌سيب، توت فرنگي، آلبالو،‌ گيلاس و تمشك.



گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabeti  در تاریخ : 31-03-1391, 19:37   بازدیدها : 7634   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .