مصرف برنج سفید خطر بیماری دیابت نوع 2 را بالا می برد
اخیراً
محققان آمریکایی نشان دادهاند که مصرف زیاد برنج سفید خطر بیماری دیابت
نوع 2 را بالا میبرد. محققان آمریکایی نتایج دو پژوهش انجام شده در چین و
ژاپن و همچنین دو پژوهش انجام شده در آمریکا و استرالیا را مورد بررسی قرار
دادند. آنها به این نتیجه رسیدند افرادی که برنج سفید بیشتری مصرف
میکنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار میگیرند.
آنها
معتقدند که مصرف کم این مادهی غذایی یعنی یک یا دو مرتبه در هفته مفید
است اما مصرف زیاد و مداوم برنج که در کشورهای آسیایی رواج دارد خطر ابتلا
به دیابت نوع 2 را بالا میبرد. برنج شاخص گلیسمی بالایی دارد؛ و بعد از
مصرف آن میزان گلوکز خون افزایش مییابد. فیبرها و منیزیم از ابتلا به
دیابت پیشگیری میکنند و متأسفانه برنج سفید حاوی میزان کمی از این دو
مادهی مغذی میباشد.
توصیه می شود زمانی که بشقاب بشقاب برنج برای
ناهار و شام میل میکنید حواستان به شاخص گلیسمی آن نیز باشد. منظور این
نیست که به طور کلی برنج را از برنامهی غذاییتان حذف کنید زیرا برنج حاوی
ویتامین B است. توصیه می شود که هر روز و به میزان زیاد از این مادهی
غذایی استفاده نکنید.
به برنجتان زیره اضافه کنید، سبزی خوردن، سالاد و سبزیجات مفید دیگر را فراموش نکنید.
گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران
|
|
توسط :
diabet در تاریخ : 9-11-1392, 13:03
بازدیدها : 49269
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت
ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .