معجزه ی عسل و دارچینآیا این معجون پرانرژی می تواند به کسی در رسیدن به وزن مناسب کمک کند؟
بسیاری از مردم ادعا می کنند که نوشیدن ۲ بار در روز (صبح و شب) مخلوط عسل و
دارچین در کاهش وزن مؤثر است. دیهی است که اکثر افراد چاق از عارضه مقاومت به انسولین نیز رنج می برند. این عارضه مانع سوخت وساز درست گلوکز می شود. هنگامی که چنین شرایطی رخ می دهد کاهش وزن بسیار دشوار می شود. برخی مطالعات نشان داده اند، افرادی که به مدت ۳۰ روز از مخلوط عسل و دارچین استفاده کرده اند موفق شده اند سطح مقاومت به انسولین بدن خود را کاهش دهند. به گزارش ای زاین آرتیکل، ۸۰درصد از مواد تشکیل دهنده عسل را گلوکز و فروکتوز تشکیل می دهد. گلوکز و فروکتوز عسل مانند دیگر شیرین کننده ها باعث افزایش قندخون نمی شوند. به این ترتیب حساسیت به انسولین کنترل می شود. هرچه حساسیت سلول ها به انسولین بیشتر باشد کمتر امکان دارد که عارضه مقاومت به انسولین بروز کند. در این صورت بدن از کارایی بیشتری برای سوزاندن چربی برخوردار می شود. به نظر می رسد عسل حتی می تواند بعضی از علائم مقاومت به انسولین را معکوس کند. این در حالی است که دارچین نیز در رابطه با بیماری دیابت تحت تحقیقات گسترده ای قرار گرفته است. یک مطالعه پژوهشی آشکار کرده است که خوردن حتی نصف یک قاشق چایخوری دارچین در روز نیز قادر به کاهش قندخون- بیماران دیابتی که به طور نامنظم کنترل شده اند- می شود. مطالعه دیگر روشن کرده است که اجزای تشکیل دهنده دارچین می توانند باعث کاهش و پیشگیری از مقاومت به انسولین شوند. مرکز اشتها در مغز دارای گیرنده های انسولین است. هنگامی که فردی به عارضه مقاومت به انسولین دچار می شود، بخش عمده انسولین قادر به رسیدن به این گیرنده ها نیست، غده لوزالمعده به تولید بیش از پیش انسولین ادامه می دهد تا سطح گلوکز خون را پایین نگاه دارد و این شرایط باعث تداوم پراشتهایی می شود. به نظر می رسد که مخلوط عسل و دارچین قادر به تعدیل برخی از اثرات مقاومت به انسولین است. بیمارانی که این چای را نوشیده اند اظهار کم اشتهایی و بی میلی نسبت به کربوهیدرات ها را تجربه کرده اند. مقاومت به انسولین به طور ویژه در میان زنان بیشتر است. اضافه کردن عسل و دارچین به رژیم غذایی می تواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد. اگرچه دستورالعمل های بسیاری برای تهیه این چای وجود دارد، اما دستور اصلی تهیه آن بسیار ساده است: • یک بخش دارچین به نسبت ۲ بخش عسل • یک فنجان آب داغ روی دارچین بریزید و نیم ساعت آن را در آب داغ بخیسانید. • بعد از سرد شدن مخلوط آب و دارچین، عسل را اضافه کنید. • نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید. گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران |
توسط : diabeti در تاریخ : 13-02-1392, 22:18 بازدیدها : 17722
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .