ارتباط گوشت قرمز و دیابت
پیش از این محققان به این نتیجه رسیده بودند که مصرف زیاد گوشت قرمز و
به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و... احتمال ابتلا به سرطان
کولون را افزایش میدهد.
اخیراً نتایج پژوهش گستردهای که در
American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد نشان میدهد افراد
بزرگسالی که گوشت قرمز زیادی مصرف میکنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری
دیابت نوع 2 قرار میگیرند.محققان بخش سلامت عمومی دانشگاه هاروارد انگلیس
اطلاعات بیش از 440000 نفر را مورد مطالعه قرار دادند تا ارتباط بین مصرف
گوشت قرمز و ابتلا به دیابت نوع 2 را بررسی کنند.بعد از اتمام
مطالعات، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه 100 گرم گوشت قرمز
مصرف میکنند 19 درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار میگیرند.از
این گذشته محققان مشاهده کردند که متأسفانه مصرف روزانه فقط 50 گرم از
محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به این بیماری را تا 51
درصد افزایش میدهد.مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و... احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش میدهد.محققان توصیه میکنند که به جای مصرف گوشت قرمز و همچنین محصولات گوشتی از پروتئینهای گیاهی استفاده شود.پژوهش مذکور همچنین نشان داده است مصرف گردو یا غلات کامل به جای گوشت قرمز میتواند ابتلا به این نوع دیابت را کاهش دهد.
گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران
|
|
توسط :
diabeti در تاریخ : 26-06-1396, 21:17
بازدیدها : 10299
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت
ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .