چرا قهوه خطر بروز دیابت را کاهش می دهد؟پزشکان چینی در یک آزمایش جدید دریافتهاند که قهوه از فعالیت مادهای
که با بروز دیابت نوع دوم مرتبط است، جلوگیری میکند و به همین دلیل مصرف
چند فنجان قهوه در روز تاثیر مهمی در کاهش خطر ابتلا به این بیماری دارد. به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این متخصصان میگویند افزایش مقدار مادهای موسوم به «پلیپپتید آمیلوئید ایزلت انسانی» به طور فزاینده یک فرآیند بیماریزایی موثر در بروز دیابت نوع دوم را موجب میشود. در این مطالعه که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شده دو گروه از ترکیبات موجود در قهوه شناسایی شده است که از فعالیت پلیپپتید آمیلوئید ایزلت انسانی جلوگیری میکند. به این ترتیب افرادی که مرتب قهوه مینوشند از مزایای این ترکیبات مفید موجود در قهوه در پیشگیری از دیابت نوع دوم بهرهمند میشوند.
گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران |
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .