ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » چرا قهوه خطر بروز دیابت را کاهش می دهد؟

چرا قهوه خطر بروز دیابت را کاهش می دهد؟

پزشکان چینی در یک آزمایش جدید دریافته‌اند که قهوه از فعالیت‌ ماده‌ای که با بروز دیابت نوع دوم مرتبط است، جلوگیری می‌کند و به همین دلیل مصرف چند فنجان قهوه در روز تاثیر مهمی در کاهش خطر ابتلا به این بیماری دارد.
لینگ شنگ و کیون هوآنگ دو متخصص چینی و دستیاران آنها در این ‌باره یادآور شدند: مطالعات قبلی نشان داد افرادی که روزانه چهار فنجان یا بیشتر قهوه می‌نوشند 50 درصد کمتر با خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه می‌شوند. همچنین در ازای نوشیدن هر فنجان اضافی قهوه این خطر تا هفت درصد دیگر نیز کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس،‌ این متخصصان می‌گویند افزایش مقدار ماده‌ای موسوم به «پلی‌پپتید آمیلوئید ایزلت انسانی» به طور فزاینده یک فرآیند بیماری‌زایی موثر در بروز دیابت نوع دوم را موجب می‌شود.

در این مطالعه که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شده دو گروه از ترکیبات موجود در قهوه شناسایی شده است که از فعالیت پلی‌پپتید آمیلوئید ایزلت انسانی جلوگیری می‌کند. به این ترتیب افرادی که مرتب قهوه می‌نوشند از مزایای این ترکیبات مفید موجود در قهوه در پیشگیری از دیابت نوع دوم بهره‌مند می‌شوند.

 



گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabeti  در تاریخ : 27-08-1392, 22:25   بازدیدها : 13269   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
نظرات