بررسی چربی ها و دیابت
مارگارین،
کره، روغن، انواع سس های سالاد، مغزهای آجیلی، دانه های روغنی، شیر،
پنیر، گوشت، اسنک ها و دسرهای آماده حاوی مقادیر فراوانی از انواع چربی ها
هستند.
انواع گوناگوني از چربي ها وجود دارند كه عبارتند از: چربي هاي غير اشباع، چربي هاي اشباع و چربي هاي ترانس. چربی های ترانس در مارگارین و اغلب اسنک ها و دسر های آماده یافت می شود. چربی های ترانس و اشباع شده موجب افزایش کلسترول خون می گردند. چربي موجود در زیتون، روغن زیتون، روغن کانولا (کلزا)، مغز های آجیل و آواکادو از نوع غير اشباع بوده و سالمترين نوع چربي هاست. در مرتبه بعدی روغن ذرت، روغن آفتابگردان، روغن دانه سویا قرار می گیرند. گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران |
توسط : diabet در تاریخ : 27-02-1391, 12:47 بازدیدها : 8228
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .