رابطه دیابت با مصرف زیاد سوسیس و كالباس
محققان اعلام كردند رژیم غدایی سرشار از سوسیس و كالباس خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را در مردان حدود 50 درصد افزایش می دهد .
گروهی
از پژوهشگران دانشكده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد ، عادت غذایی هزاران
مرد را بررسی كردند و دریافتند در كسانی كه زیاد سوسیس و كالباس مصرف می
كنند ، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم 46 درصد بیشتر از كسانی است كه این
مواد را كمتر مصرف می كنند .
دكتر فرانكهو تهیه كننده گزارش این
تحقیق كه در مجله بهداشت " دیابتها " منتشر شده گفت" ما توصیه نمی كنیم این
مواد غذایی به كلی از غذای مردم حذف شود ، بلكه پیشنهاد ما آن است كه مردم
تعداد دفعات مصرف این نوع گوشتها را كاهش دهند . "
به گفته این
محقق بیشترین احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم مربوط به كسانی است كه در هفته
، دو وعده یا بیشتر سوسیس و كالباس مصرف می كنند .
این گزارش علمی
نتیجه جمع آوری اطلاعات در مورد 42 هزار و 504 مرد ( 40 تا 70 ساله ) سالم
بدون دیابت ، بیماری های قلبی و یا سرطان است.
به گفته دكتر "هو"
كشیدن سیگار ، چاقی ، میزان مصرف چربی و تحرك جسمانی نیز در این تحقیق مورد
توجه قرار گرفتند و بر این اساس تعدیلات صورت گرفته است . پس از این
تعدیلات روشن شد كه مصرف زیاد سوسیس و كالباس عامل مستقلی برای ابتلا به
دیابت است .
گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران
|
|
توسط :
diabeti در تاریخ : 9-09-1390, 10:26
بازدیدها : 5179
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت
ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .