درمان دیابت با بره مومدر سال ۱۹۹۷ یک گروه از پژوهشگران چینی به سرپرستی فوهای لیو مقالهای را که مصرف ترکیبی از محصولات زنبور عسل را در درمان دیابت بررسی کرده بودند، منتشر کردند. آنها مدعی شدند که محصول جدیدشان به نام فنگ زن که از ترکیب گرده گل و بره موم زنبور عسل تشکیل شده باشد میتواند باعث کنترل قند و چربی خون شود. آنها همچنین مدعی شدند که فنگ زن میتواند باعث نرم شدن عروق، بهبود وضعیت گردش خون و همچنین باعث جلوگیری از عوارض مرض قند و حتی بهبودی این عوارض شود.
بره موم (propolis)با دارای بودن مواد مختلف و طبیعی قادر است در پیشگیری و درمان انواع بیماری موثر باشد. این ماده با مکانیسم ناشناخته خود در مهار و فعال سازی بعضی از ژن ها از جمله ژن glucose-6- phosphatase که در بیماران دیابتی نقش موثری را دارد تاثیر گذار می باشد. نقطه ذوب بره موم ۸۳ درجه سانتیگراد و نقطه ذوب موم خالص زنبور عسل ۶۳ درجه سانتیگراد است. بنابراین با کمک حرارت میتوان آن دو را از یکدیگر تفکیک نمود. موم از نظر استحکام هفت برابر سخت تر از بره موم است.بره موم در الکل اتیلیک، استن و بنزن حل میشود و الکل میتواند مواد قابل حل آن جدا نماید.بره موم حاوی حدود ۵۰ درصد صمغ یا رزین گیاهان، ۳۰ درصد موم، ۱۰ درصد اسیدهای چرب ضروری، ۵ درصد گرده گل و ۵ درصد دیگر آن از ترکیبات آلی، ویتامینها و عناصر معدنی مانند نقره، سدیم، جیوه، مس، منگنز، آهن، کلسیم، وانادیم و سیلیس است. مقدار و نوع ترکیبات بره موم بسته به مکان، زمان جمع آوری و روش تولید آن متفاوت است.
برای نتیجه گیری مطلوب از مطالبی که برای شما کاربران عزیز در این سایت قرار داده ایم نکاتی را باید مد نظر داشته باشید.
گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران |
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .